Πως να προωθήσετε τα προϊόντα σας σε μια ξένη αγορά ;

Πως να ενισχύσετε το Brand σας σε μια ξένη αγορά;

Γιατί οι περισσότερες επιχειρήσεις ξοδεύουν χιλιάδες ευρώ το χρόνο για να προβάλλονται σε εμπορικές εκθέσεις ξένων αγορών;

Εμπορικές εκθέσεις

Τα 5 πλεονεκτήματα

1. Αναζήτηση αξιόλογων leads. Οι εμπορικές εκθέσεις, αποτελούν το ιδανικό μέρος για να γνωρίσετε υποψήφιους αγοραστές και συνεργάτες, καθώς στην πλειοψηφία των επισκεπτών, οι οποίοι πληρώνουν για να τις παρακολουθήσουν, είναι επιχειρηματίες ή αντιπρόσωποι εταιρειών που πάντα ψάχνουν για ενδιαφέρουσες φρέσκες ιδέες και συνεργασίες. 2. Επίδειξη της εταιρείας σας και των προϊόντων σας. Άμεση και μεγάλη προβολή του Brand σας σε ένα μεγάλο στοχευμένο κοινό μια ξένης αγοράς. 3. Επικοινωνία με τους υποψηφίους αγοραστές. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε τις δυνατότητες μιας αγοράς, τις καταναλωτικές συνήθειες και τι ζήτηση θα έχουν τα προϊόντα σας. Επιπλέον, ενδείκνυται για να εκπαιδεύσετε και να εξοικειώσετε τους τοπικούς συνεργάτες με τα προϊόντα σας. 4. Έρευνα αγοράς και αξιολόγηση ανταγωνισμού. Αξιολόγηση των προϊόντων σας από τους πιθανούς αγοραστές και στοχοποίηση του ανταγωνισμού. 5.. Μεγάλη διαφημιστική προβολή. Ο καλύτερος και πιο οικονομικός τρόπος για να προβληθείτε σε μια ξένη αγορά με τη χρήση των τοπικών ΜΜΕ. Η στρατηγική των εξαγωγών των Ελληνικών επιχειρήσεων πρέπει να συμπεριλάβουν στις χώρες προορισμού των προϊόντων τους τις Αφρικάνικες αγορές.

Προετοιμασία για την έκθεση

Πλήρης γνώση των προϊόντων σας
Ο βασικός λόγος που οι επισκέπτες συμμετέχουν σε μια έκθεση, είναι να μάθουν τι νέα προϊόντα κυκλοφορούν. Η σωστή κατάρτιση των πωλητών σας και η σωστή επίδειξη των χαρακτηριστικών και λειτουργιών των προϊόντων σας είναι αυτά που θα μείνουν στους υποψηφίους αγοραστές
Ολοκληρωμένη γνώση των ανταγωνιστικών προϊόντων
Η γνώση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων των προϊόντων σας σε χαρακτηριστικά και τιμές.
Συμβουλευτικές ικανότητες
Χρησιμοποιήστε την έκθεση έξυπνα και αναγνωρίστε τους σωστούς πελάτες. Χρησιμοποιήστε το σωστό χρόνο για τους σωστούς ανθρώπους κάνοντας τις σωστές ερωτήσεις, ώστε να αξιολογήσετε τα σωστά leads.
H πρόταση μας
H Felitrev  με την την απαραίτητη εμπειρία σε ανθρώπινο δυναμικό και τη γνώση στην επιχειρηματική δραστηριότητα στις αγορές του εξωτερικού έχει σχεδιάσει την υπηρεσία «Εξαγωγές & Έκθεση» ειδικά για όλες τις επιχειρήσεις, που ενδιαφέρονται να προβάλλουν τα προϊόντα τους με αυτό τον δυναμικό τρόπο. Η υπηρεσία μας, βασίζεται στην μελέτη των χαρακτηριστικών των προϊόντων σας και στην δυνατότητα προώθησης τους στην τοπική αγορά.
  • Προετοιμασία εκθέσεων
  • Υποστήριξη περιπτέρου (παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών κατά τη διάρκεια της έκθεσης)
  • Διατήρηση επαφών μετά την έκθεση
Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή ζητήστε μας μια προσφορά
Share This