Τομείς δραστηριοποίησης

Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό

Η εταιρεία μας Felitrev IKE έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο συνεργατών στο Κονγκό, το οποίο αποτελείτε από επιφανείς επιχειρηματίες, κυβερνητικούς παράγοντες της, έμπειρους διαμεσολαβητές/πωλητές κ.α

Μέσω αυτού του δικτύου συνεργατών έχουμε την δυνατότητα να προωθήσουμε συνεργασίες και αναθέσεις προτζεκτ σε εταιρείες που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στην Λ. Δ. του Κονγκό. Το επιχειρηματικό φάσμα που μπορούμε να καλύψουμε είναι αρκετά μεγάλο.

Πιο συγκεκριμένα, συνδράμουμε και προωθούμε συνεργασίες άμεσες και με εγγυημένες στους εξής κλάδους

Εκπαίδευση

Είμαστε σε επαφή με παράγοντα/επιχειρηματία από τον χώρο της εκπαίδευσης ο οποίος ενδιαφέρεται να αναπτύξει και να προωθήσει της επιχειρήσεις του μέσω μιας συνεργασίας η οποία θα ανανεώσει και θα δώσει ευρωπαϊκό χαρακτήρα στο εκπαιδευτικό του ίδρυμα.

*Είναι σημαντικό ο ενδιαφερόμενος να έχει έγκυρες και διεθνείς πιστοποιήσεις για τους τίτλους σπουδών που παρέχει.

felitrev

Υγεία-Φαρμακευτικά

Σχετικά με τον τομέα της υγείας η Felitrev έχει υπογράψει πρωτόκολλο για την κατασκευή ενός κέντρου υγείας καθώς και ενός νοσοκομείου. Επίσης είμαστε σε συζητήσεις με εταιρεία που δραστηριοποιείται στην δημιουργία και πώληση κινητών κλινικών κατόπιν επίσημης έκκλησης του υπουργού υγείας.

Παράλληλα πορωθούμε συμφέροντα ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας σε συγκεκριμένες επαρχίες και είμαστε πολύ κοντά στην υπογραφή σύμβασης συνεργασίας με το κράτος για την προμήθεια φαρμακευτικών προϊόντων.

Ορυχεία-Εξόρυξη

Έχουμε την δυνατότητα να λάβουμε από το κράτος και συγκεκριμένα από την αυτοδιοίκηση της επαρχίας της Lualaba, επαρχίας ίσως με τα περισσότερα ορυχεία στην Αφρικανική ήπειρο όχι μόνο στο Κονγκό, σύμβαση για παροχή δωρεάν ορυχείου με σκοπό την εκμετάλλευση του. Τα ορυχεία που μπορούμε να λάβουμε για εκμετάλλευση είναι είτε για χαλκό, ή για κοβάλτιο ή για πολύτιμους λίθους.

felitrev

Κατασκευή

Έχουμε αναλάβει να υλοποιήσουμε το αεροδρόμιο του Kolwezi, πρωτεύουσα της επαρχίας Lualaba, ένα πολύ μεγάλο έργο καθώς επίσης και έχουμε συνάψει δεσμούς με την επαρχία Maniema όπου έχουμε υπογράψει και Μνημόνιο Συνεργασίας (MOU) για κατασκευή πληθώρα κρατικών κτιρίων όπως κυβερνητικά κτήρια, νοσοκομείο, σχολείο, κέντρο υγείας κ.α.

felitrev

Καλλιέργειες-Αλιεία

Όσον αφορά τον κλάδο της καλλιέργειας έχουμε την δυνατότητα να λάβουμε συμβόλαια για την δωρεάν παραχώρηση τεράστιων εκτάσεων γης με σκοπό την εκμετάλλευση τους σε συνεργασία με τον κράτος. Η συνεργασία αυτή θα προσφέρει πολλά οφέλη στον ενδιαφερόμενο επενδυτή δεδομένου ότι θα έχει φοροελαφρύνσεις ακόμα και φοροαπαλλαγές, μειωμένα κόστη τελωνείου κ.α.

Ενώ αναφορικά με την αλιεία υπάρχει η επιθυμία από το κράτος να συνεργαστεί με εταιρεία ευρωπαϊκή πιστοποιημένη και ισχυρή στον τομέα για την εκμετάλλευση των υδάτινων πόρων της περιοχής (βλ. λίμνη Τανγκανικα, ποταμός Κονγκό)

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή ζητήστε μας μια προσφορά

Share This